Als Geld je Lief is-Bescherm jezelf en je vermogen tegen een volgende grote crisis!

Haarlemse Prinsjesdaglunch

Logo_HaarlemsePrinsjesdagLunch

Onlangs werd ik gevraagd of ik een lezing wil geven tijdens de Haarlemse Prinsjesdaglunch. Prinsjesdag valt dit jaar op dinsdag 16 september. Zes partijen, te weten Haarlems Dagblad, MKB-Haarlem, Beter Business Ondernemersplatform, IKH Waarderpolder, Gemeente Haarlem en Kennemer Business nodigen je uit om met jouw eigen bedrijf, met collega’s en zakenpartners, mee te doen aan deze bijzondere bijeenkomst. Uit de opbrengsten van dit evenement wordt een bijdrage geleverd aan Serious Request 2014 (met in december het Glazen Huis in Haarlem). 

3fm-serious-request

Tijdens de lezing zal ik uiteraard ook aandacht besteden aan ons nieuwe boek, “Deflatie in aantocht, vijf stappen om de komende crises te overleven”. Het evenement is openbaar, maar het aantal plaatsen is beperkt! Meer informatie over de kosten en tijdstippen vind je op de website: http://bit.ly/HaarlemsePrinsjesdaglunch.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>