Als Geld je Lief is-Bescherm jezelf en je vermogen tegen een volgende grote crisis!

Hebben goud en zilver de bodem bereikt in 2014?

Eric Mecking bij microfoon

Eric Mecking geeft op 25 februari a.s. voor IG Markets een lezing met als titel: “Hebben goud en zilver de bodem bereikt in 2014?” Inschrijven kan hier. Hieronder de tekst zoals te vinden op de site van IG Markets.

IG

Wat wordt er behandeld?

Op 25 februari komt grondstoffenspecialist Eric Mecking langs op ons kantoor voor een gratis seminar. Hij zal het voornamelijk gaan hebben over zijn verwachtingen van goud en zilver in 2014.  

De verschillende indices deden het goed in 2013 wat natuurlijk invloed had op de prijs van goud en zilver. En die grondstoffen blijven natuurlijk interessant, ook in 2014. Hoe staan goud en zilver er momenteel voor en wat denkt Mecking dat deze metalen gaan doen dit jaar? En over het algemeen: welke grondstoffen zijn nu interessant? Op welke edelmetalen moet u letten dit jaar? Wat kunnen we verwachten van de verschillende grondstoffen tot 2020? Krijgen we hyperinflatie of deflatie? Dit alles en meer komt aan bod tijdens dit gratis seminar. U kunt zich hiernaast inschrijven. We beginnen dinsdag 25 februari om 19.00 op ons kantoor in Amsterdam.

BELANGRIJKSTE ONDERWERPEN:

  • Goud en Zilver in 2014
  • Grondstoffen in het algemeen
  • De verwachtingen dit jaar en tot 2020
  • Wat gaan de verschillende edelmetalen doen?
 Wanneer en waar? 
DATUM
TIJD
LOCATIE
DUUR
25/02/2014
19.00Amsterdam2 uur

Adres: Dit seminar vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam en dat adres vindt u op onze contact – pagina.

Spreker

Dit seminar wordt gepresenteerd door Eric Mecking, grondstoffenexpert en schrijver van boeken als Geld, Goud en Zilver‘ en ‘Deflatie in Aantocht’. 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>