Als Geld je Lief is-Bescherm jezelf en je vermogen tegen een volgende grote crisis!

Villa’s, schilderijen en treinen als bescherming tegen onheil

Fondsnieuws

Vandaag verschijnt in Fondsnieuws een artikel over de rijken die wel 20 procent beleggen in illiquide, maar waardevaste assets. Voor het artikel ben ik ook geïnterviewd.

De lage rente in combinatie met de angst voor de gevolgen van een aanhoudend expansief verruimingsbeleid door de autoriteiten maakt dat mensen met vermogens boven de 5 miljoen euro steeds vaker uitwijken naar ‘veilig gewaande spullen’.

Niet iedereen gaat zo bedachtzaam om met zijn vermogen. Er zijn ook bemiddelde particulieren die vrezen dat we aan de vooravond staan van een financiële crisis die de vorige op alle fronten zal overtreffen. ‘Ik heb een klant die al jaren heel bezorgd is en over niets anders kan praten’, zegt vermogensadviseur Elmer Hogervorst. ‘Een substantieel deel van zijn vermogen zit in zilver. Hij kiest dit edelmetaal omdat het industrieel wordt gebruikt en zich buiten het banksysteem bevindt. Zijn vrouw moet voorkomen dat hij tegen iedereen begint over de voordelen van zilver’, aldus Hogervorst, die regelmatig winnaars van de Staatsloterij begeleidt.

Meer lezen? Log dan in bij Fondsnieuws voor een gratis proefabonnement.

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>