Als Geld je Lief is-Bescherm jezelf en je vermogen tegen een volgende grote crisis!

Oproep: jouw crisistip in ons boek!

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan ons boek, Deflatie in aantocht, vijf stappen om de komende crises te overleven.

Tip

Het boek geeft zoals gezegd stappen om het heftigste deel van de Kondratieff-winter op een goede manier door te komen. Dat wil niet zeggen dat er niet meer stappen te bedenken zijn. En natuurlijk zijn er ook mensen die slimme tips of ideeën hebben die eigenlijk niet zouden misstaan in ons boek. Wat moeten we vooral doen of juist níet doen? Denk behalve aan financiële stappen ook aan níet-financiële maatregelen.

Dus waarom niet jouw crisistip in ons boek? Dit is de gedachte: aan het einde van ons boek nemen wij crisistips op die door lezers (én niet-lezers) zijn ingestuurd. Aangezien de achtste druk van het boek nog opgemaakt moet worden, kunnen wij tips die tussen nu en de komende drie weken worden toegezonden, opnemen in het boek. Uiteraard maken we wel een selectie van de beste tips. En voor de ALLERbeste tips geldt dat zij het boek gratis krijgen toegestuurd!

Meedoen? Stuur dan binnen drie weken jouw crisistip naar deflatieinaantocht@gmail.com. Vermeld ook je adres zodat wij je, áls je wint, ook het boek kunnen toesturen.

We hopen uiteraard op veel mooie, unieke crisistips in ons nieuwe boek, Deflatie in aantocht, waarvan je het eerste hoofdstuk gratis kunt downloaden, klik hier.

Elmer Hogervorst

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>