Als Geld je Lief is-Bescherm jezelf en je vermogen tegen een volgende grote crisis!

Lezers die het begrijpen: het deflatiescenario

 

 

Soms krijg je leuke berichten toegestuurd. Zoals de reactie van Rudina. Met haar toestemming mogen we die hier weergeven. Dank je wel Rudina!
MIJN REACTIEGeachte heer Mecking,

Sinds 2008 geloof ik in het deflatiescenario, zonder in die tijd uw boek gezien te hebben. Voor een klant in het bedrijfsleven mocht ik een trendstudie 15 jaar vooruit doen en zag de vele parallelen met Japan: een financiele crisis die leidt tot een economische crisis, met op hetzelfde (ongelukkige) moment een vergrijzende bevolking. Dat leidt tot een trendbreuk en kan een generatie lang “uitzitten” van de pijn betekenen. Waarbij de oude generaties het financieel relatief goed hebben en de huidige middenklasse en jonge mensen moeilijk. Zij betalen de prijs.

Ik ben me opnieuw aan het inlezen over deflatie, nu voor mijn eigen situatie (ben midden veertig, 20 jaar in consultancy gewerkt waarvan de laatste 10 jaar als ZZP’er).

Het valt erg tegen goede informatie te vinden, mogelijk ook door vertaal problemen met Japanse informatie. Robert Prechter’s ‘Conquer the Crash’ gelezen. Stuit helaas pas nu op uw boek. Het vandaag gekocht & vele interviews net gekeken op internet.

Eindelijk iemand in Nederland die zegt wat velen niet zien/willen aankomen. In heldere taal en met praktische adviezen.

Dank hiervoor,

Rudina de Lange

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>