Als Geld je Lief is-Bescherm jezelf en je vermogen tegen een volgende grote crisis!

Deflatie in aantocht in aantocht!

Voorkant_Deflatie_in_aantocht

Afgelopen week hield de Tweede Kamer een zitting met economen en hoge bestuurders van DNB en het CPB. Wij zijn benieuwd hoe Henk Nijboer zich nu voelt, want de zitting heeft weinig opgeleverd, althans dat is onze afdronk. Precies zoals wij vorige keer schreven werden alleen die economen uitgenodigd die de hele crisis niet hadden zien aankomen en hoorden we dat we rustig konden gaan slapen en niet bang hoeven te zijn voor deflatie. De laatste quote kwam van dezelfde hoogleraar die in 2008 in het FD zei dat hij ‘kriegelig werd van mensen die beweerden dat sprake was van Japanse toestanden’. We benaderen die Japanse toestanden inmiddels maar niettemin wordt ook nu nog beweerd dat we niet bang hoeven te zijn. De quotes bewaren we uiteraard, we zullen Eijffinger en de anderen straks helpen herinneren aan hun onjuiste analyses. Wij weten dat er flinke deflatie aan komt en tussen nu en 2020 de toestand in de wereld drastisch zal veranderen. Lees ons boek en eenieder zal begrijpen waarom. Terecht was dan ook de vraag van velen: waar blijft dat boek nu? Soms duren bepaalde zaken helaas wat langer dan gepland. Maar het goede nieuws is dat de proefdruk inmiddels bij de drukker ligt en het boek zelf dus ook in aantocht is. De planning is dat het boek op 4 december bij het Centraal Boekhuis wordt aangeleverd. Uitlevering kan daarna plaats vinden. Onderstaand alvast de tekst op de achterflap van het boek. Binnenkort komen wij ook met een directe link om het te kunnen bestellen.

“Dit boek heeft mijn leven veranderd. In zekere zin zou je zelfs kunnen zeggen dat het mijn leven heeft gered.”
Gerhard Hormann, bestsellerauteur van: Hypotheekvrij!, Helemaal Vrij! en Het Nieuwe Nietsdoen.

Deflatie in aantocht heeft ten minste van één iemand het leven veranderd, ja zelfs gered. Zou hij de enige zijn?

In dit boek wordt de lange conjunctuurgolf van de Kondratieffcyclus gebruikt om uit te leggen wat de beurskrach van 1929 en de grote depressie van de jaren dertig inhielden en voor onze tijd betekenen. Bovendien bekijken Eric Mecking en Elmer Hogervorst de economie door een historische bril waardoor hun blikveld veel verder reikt dan dat van menig bankier of econoom.

In de eerste editie van Deflatie in aantocht (2005) werd veel van het onheil uit 2007 en 2008 al uitgetekend. In de huidige editie wordt helder uiteengezet hoe de financieel-economische crisis zich verder heeft voltrokken en deze wel het einde van een tijdperk inluidde, maar niet het einde van de malaise betekent. Sterker nog, Mecking en Hogervorst zijn van mening dat de slechtste fase van de Kondratieffwinter en de grootste economische terugval sinds de jaren dertig nog moet komen. Dit decennium zal in het teken staan van de drie grote D’s: Deflatie, Demografie en Depressie. Jaren waarin het volk redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos is.

Des te meer reden om haast te maken en u goed voor te bereiden, net als Gerhard Hormann. Dit boek schetst een toekomstscenario tot het jaar 2020 en biedt u de kans om in vijf stappen uw eigen plan te trekken en veel onheil te ontlopen!

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>